onsdag 7 november 2012

Viktig dag i morgon

Eller i dag, beroende på hur man ser det.

Nu ska jag försöka sova trots att jag har ont i magen inför resultatet av det amerikanska valet. Och i morgon ska vi uppvakta en nybliven tvååring. Om bara det blir Obama nu, så kan morgondagen bli en riktig vinnare.

Från uppvaktningsförberedelserna i kväll:

2 kommentarer:

jsylvin sa...

Stort grattis till lilla älsklingen! Vår lilla älskling fick post. Vi tjuvstartade öppnandet för att bre ut det roliga - och ut kom världens roligaste bok! Stort tack för Bockarna Bruse på badhuset, det är det festligaste jag läst på länge! Två gånger på raken fick jag läsa den och sedan Simon ytterligare en gång. Vi ringer och tackar, men här kommer ett snabbtack direkt. Grattis lillprinsen, det blir en bra dag!

katjaeli sa...

Vad roligt att hon och ni gillade den :-) Jag tycker den är helt fantastisk. Rasmus fick den faktiskt också, fast på norska och inte av oss, utan av min faster med familj. Vi har ätit pasta och falukorv i dag, eftersom det är vad barnet vill ha, och Rasmus firar sin dag med att få ögoninflamation. Jag unnar er en härlig snigelmiddag på fredag, utan tillstymmelse till bobbor som kräver dagliga byten av alla handdukar och sängkläder! Kram!